Kunstkort og Gicleetrykk


Her finner du både rimelige kunstkort og gicleetrykk. Gicleetrykkene er trykket i en begrenset opplag på 25, og hvert trykk er nummerert og signert.

Giclée Fine Art Print, eller bare Giclée (zhee-clay), er navnet på en moderne reproduksjons- og trykkemetode som i stigende grad blir tatt i bruk av utallige kunstnere, fotografer, gallerier og museer verden rundt.

Giclée er den mest avanserte digitale kunsttrykk prosess som finnes, og omfatter både digitalisering av originale verk, digital etterbehandling og selve trykkingen. Giclée kan således både være original kunst og reproduksjoner. I dette tilfelle er det fotograferte og skannede malerier og derfor reproduksjoner. Det som gjør reproduksjonene etterspurte, og dyrere enn et kort, er kvaliteten, at de er signerte og at de er produsert i et begrenset opplag. Dette gjør det mulig for at flere kan få gleden av maleriene.

Kunstkortene er digitaltrykket på 350 gram Silk-Papir. Alle fotografier på denne siden er vannmerket. Det er ikke originalene!


Prisene er inkludert porto. Varer kan hentes i Horten og da vil du få refundert porto kr 25.

Ved kjøp av flere kort vil refundering variere ift til antall kjøpte kort.

Gicleetrykk

Kunstkort - store

Kunstkort, små